preskoči na sadržaj
Novosti

Zaziv Duga Svetoga

Danas smo u prekrasnom ozračju samostanskog dvorišta i u zajedništvu s Katoličkom klasičnim gimnazijom zazvali Duha Svetoga za početak školske godine. Svetu misu je predvodio duhovnik naše škole, vlč. Ljubo Krmar. Ovim putem se zahvaljujemo franjevcima župe sv. Roka u Virovitici na radosnom gostoprimstvu. Neka nam je svima blagoslovljen početak školske godine!

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 14. 9. 2021. 14:23

Posjet djelatnika MUP-a i HAK-a

U srijedu 8. 9. 2021. g. učenike 1.a i 1.b razreda u sklopu tradicionalne prometno-edukativne akcije „Sigurno u školu s HAK-om“ posjetili su djelatnici MUP-a i HAK-a.  

Naše prvašiće podsjetili su na važnost opreza i poštivanja pravila prilikom sudjelovanja u prometu na putu od kuće do škole i obrnuto. Učenici su pažljivo slušali i dali im obećanje kako će od sada biti još više pažljivi. Dobili su i prigodan poklon koji u prvim danima nastavne godine inače krasi naše ulice i pomaže svima da pojačano pratimo i pazimo na svoje najmanje; žute kape koje su ih posebno obradovale. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 13. 9. 2021. 13:00

Zaziv Duha Svetoga povodom početka nove školske godine

U ponedjeljak će se za učenike naše škole slaviti misa zaziva Duha Svetoga povodom početka školske godine. Učenici svih razreda trebaju doći najkasnije u 7:30. Svi učenici i djelatnici škole sudjelovat će na misi u 8 sati koja će biti u samostanskom vrtu. Nastava se nakon mise odvija prema redovnom rasporedu. Budući da ćemo svoje molitve Svevišnjem uputiti na otvorenom i u jutarnjim satima, potrebno je da djeca ponesu topliju odjeću koju će odjenuti za vrijeme svete mise (jakna, gornji dio trenirke, vestu...)

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 10. 9. 2021. 19:32

Katolička osnovna škola u Virovitici zaprimila svoj certifikat „Kaufland VIP škole“

U utorak, 7. 9. 2021. Katoličku osnovnu školu u Virovitici posjetili su predstavnici Kaufland poslovnice u Virovitici na čelu s voditeljem poslovnice g. Brankom Despotovskim, a povod je bio i više nego lijep. Dostavljanjem prve količine besplatnog voća i povrća i uručivanjem posebnog certifikata „Kaufland VIP škola“ započela je ponosna suradnja između naše škole i Kaufland Hrvatska. Riječ je o suradnji koja će trajati tijekom ove školske godine i gdje smo kao škola nakon sudjelovanja u natječaju u proljeće-ljeto ove kalendarske godine izabrani kao jedna od 42 partnerske vip škole i čime nam je osigurana Kauflandova donacija voća i povrća kroz cijelu školsku godinu.           

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomagali organizaciju, pripremu i realizaciju našeg video uratka koji je nagrađen ovim certifikatom i ovom iznimno vrijednom i važnom suradnjom.   

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 8. 9. 2021. 13:47

Sedma generacija prvašića obogatila našu školsku obitelj

U ponedjeljak, 6. rujna, započela je nova školska godina, a s njom je u Katoličku osnovnu školu u Virovitici u 11 sati ušetalo i 34 učenika prvoga razreda. Već tradicionalno, tim je povodom u Školi organiziran svečani doček primanja nove, sedme po redu, generacije prvašića. Svečanosti su nazočili i osnivač Katoličke osnovne škole u Virovitici, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević, te predstojnik Ureda za katoličke škole u Požeškoj biskupiji, vlč. Ivica Žuljević.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 7. 9. 2021. 09:49

Obavijest o organizaciji nastave u prvome nastavnome tjednu

Poštovani roditelji!

S obzirom na posebnost organizacije prvoga nastavnoga tjedna i moguće nejasnoće i pitanja, donosimo kratku obavijest:

1.  razredi

Nastava za učenike 1. razreda počinje u utorak, 7. rujna 2021., ali će ona u prvome tjednu trajati od 8:00 do 10:30 sati.

            Nastave produženoga boravka (koji će vaša djeca inače pohađati) u prvome nastavnome neće biti, već će se ona početi održavati tek u ponedjeljak, 13. rujna 2021. Zbog takve organizacije rada u prvome tjednu, djeca će od objeda imati organiziran samo doručak.

S početkom provedbe nastave produženoga boravka (od ponedjeljka, 13. rujna) djeca će u školi boraviti od 8:00 do 15:15.

2. – 7. razred

Nastava je cjelovita i započinje prema uobičajenoj satnici:

2. r. u 8:00 sati

3. r. u 8:00 sati

4. – 7. r. u 7:30 sati

Učenici 2. – 7. r. od utorka, 7. rujna, imaju organizirane redovite objede DORUČKA i RUČKA, odnosno užine za učenike u produženom boravku (2. r.).

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 6. 9. 2021. 16:55

Obavijest o prvom danu nastave učenika od 2. do 7. razreda

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 3. 9. 2021. 09:19

Obavijest o prvom danu nastave učenika prvašića

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Šalinger  datum: 1. 9. 2021. 09:36

Primopredaja službe ravnatelja škole

U prostorima Katoličke osnovne škole u Virovitici u utorak, 24. kolovoza održana je primopredaja službe ravnatelja katoličke osnovne škole između dosadašnjeg ravnatelja vlč. Maria Večerića i novoimenovanog ravnatelja prof. Ivana Mikolića, vjeroučitelja. Primopredaji je u ime osnivača bio prisutan preč. Ivica Žuljević, predstojnik Ureda za Katoličke škole u Požeškoj biskupiji i Ana Galic Sambol, tajnica škole. Nakon molitve predstojnik je pozdravio prisutne te je ukratko protumačio značenje čina primopredaje službe nakon čega je pročitao dekret o razrješenju vlč. Večerića i imenovanju prof. Mikolića. Potom je ravnatelj Večerić upoznao dosadašnjeg ravnatelja s radom škole, njezinim odgojno obrazovnim projektom te s prvim koracima koje ravnatelj mora učiniti. Nakon završene primopredaje, predstojnik Žuljević novog je ravnatelja predstavio cijelom kolektivu te mu poželio blagoslovljeno poslanje i rad, a dosadašnjem ravnatelju Mariu Večeriću zahvalio na uloženom trudu i radu u proteklih 6 godina služenja u Katoličkoj osnovnoj školi.  

  :: opširnije :: 


objavio: Mario Večerić  datum: 25. 8. 2021. 14:26

Obavijest

Poštovani roditelji!

U školskoj godini 2021./2022. udžbenike za sve učenike osigurat će Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Kupnja udžbenika odvijat će se preko škole te će ih učenici dobiti prvoga dana nove školske godine.

Radne bilježnice i likovne mape za učenike od 1. do 4. razreda osigurat će Grad Virovitica te će ih učenici preuzeti prvoga dana škole zajedno s udžbenicima. Roditelji su dužni osigurati likovni pribor, a popis istoga dobit ćete od učiteljica prvoga dana škole.

Radne bilježnice, likovne mape i ostale navedene dodatne materijale za učenike od 5. do 7. razreda roditelji će sami osigurati svojoj djeci. Popis se nalazi s desne strane u naslovu Izabrani udžbenici.

  :: opširnije :: 


objavio: Mario Večerić  datum: 13. 7. 2021. 14:50
» Arhiva naših vijesti    
 


Izabrani udžbenici

Popis izabranih udžbenika i drugih radnih materijala za škg. 2021./2022.


Video prilozi


Raspored sati


Predbilježbe

Klikom na link preuzimate formular predbilježbe.

Klikom na sliku možete pročitati upute i obavijesti.


e-Dnevnik


Tražilica

Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Facebook

Katoličke škole

Informatika


Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 9. 2016.

Ukupno: 78403
preskoči na navigaciju